top of page

Ena zgovorna štajerka

IMG_6520.jpg

Zdravo, moje ime je Zala. Tukaj sem, da s tabo delim prehranske nasvete ter hranljive recepte. Po izobrazbi sem magistra inženirka prehrane. Pridobljeno znanje mi pride zelo prav pri razvijanju receptov, saj vem katera hranila mora vključevati pestra prehrana in katerim se je priporočljivo izogniti.

Na moji strani lahko najdeš prehranske nasvete, ideje za pripravo kakovostnih in hranilno ustreznih obrokov ter recepte za zdrave in okusne jedi. Vedno bolj se širi tudi moja ponudba storitev. Pri prehranskem svetovanju pa vam nudimo strokovno podporo pri razvijanju zdravega odnosa do hrane.

Dobrodošel/dobrodošla na moji strani in upam da ti bo všeč!

Moje reference in izkušnje:

  • MSc. Prehrana, Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani

  • BSc. Dietetika-prehransko svetovanje, Fakulteta za vede o zdravju, Univerza na Primorskem

  • Strokovni izpit za dietetika v zdravstveni dejavnosti. Pripravništvo sem opravljala kot klinični dietetik v Medical Centru Rogaška na oddelku za rehabilitacijo po boleznih prebavnega sistema in metabolnih boleznih ter menedžerskih pregledih.

  • Trenutno zaposlena v SB Ptuj kot prehranska svetovalka

  • Ostala dela in prakse: Lambrechtov dom Slovenske Konjice, Zdravstveni dom Koper, vrtec Slovenske Konjice

  • Vodenje delavnic in predavanj v sodelovanju z Društvom študentov biopsihologije, ŽRK z'dežele, Mladinskim centrom Žalec, Klubom študentov Dravinjske doline, Tehnoparkom Celje, Mednarodno fakulteto za družbene in poslovne študije, osebno trenerko Manco Šepetavc..

IMG_4397.jpg
IMG_0601.JPG
bottom of page